10 UITVERKOCHTE KERSTCONCERTEN


datum: 05/12/2018

Het zijn drukke tijden voor de dames van OG3NE. 15 December begint OG3NE aan een reeks van 10 uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. 

9 juli startte de verkoop van 6 concerten OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS IN CONCERT’. Binnen enkele uren waren alle beschikbare tickets uitverkocht. Vanwege het enorme animo werd uiteindelijk besloten 4 extra concerten toe te voegen. Ook de beschikbare tickets voor deze extra shows vlogen de deur uit waardoor OG3NE uiteindelijk 10 uitverkochte kerstconcerten zal geven.  

Het Kurhaus wordt voor “A Magical Christmas in Concert’ in winterse kerstsfeer omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band. Beleef het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’. 

OG3NE: “We zijn zeer vereerd uiteindelijk 10 kerstconcerten te mogen geven in het Kurhaus in Scheveningen. Dit hadden we niet durven dromen. We merken nog dagelijks hoeveel mensen geen tickets hebben kunnen bemachtigen. Samen gaan we een onvergetelijke kerst vieren, dat beloven we jullie, wij zien er ongelooflijk naar uit’!

terug naar berichten


Delen op