HOME ISOLATION CONCERT 2


datum: 30/05/2020

Zorg dat je erbij bent!

Op zondag 7 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur a.s. vindt de tweede editie van het online ‘Home Isolation Concert’ van OG3NE plaats. Na het eerste succesvolle ‘Home Isolation Concert’ met ruim 10.000 verkochte streams kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven.

OG3NE: “We zijn bedolven onder de positieve reacties en hebben van het eerste concert zelfs veel filmpjes toegestuurd gekregen van dansende mensen voor hun televisie of computer, echt te gek. Voor de 2e editie hebben we voor de fans een volledig nieuwe setlist samengesteld. Wij kunnen niet wachten tot 7 juni!”

Fans kunnen via Ticketpoint vanaf zaterdag 30 mei een link aanschaffen om bij het concert ‘aanwezig’ te zijn. Het concert is wederom in de voor deze gelegenheid volledig ‘corona-proof’ gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats vindt er interactie met het publiek thuis plaats.

Door een samenwerking en het meedenken van technische partijen als Holland Studio’s, Soundworks, GidPro, ECO Light en Van der Loo Catering & Decor zijn de tickets verkrijgbaar tegen een symbolische ‘entree-fee’ van €3,95.

Zondag 7 juni om 19.00 uur start het OG3NE ‘HOME ISOLATION CONCERT 2” online. De linkverkoop is van start, via www.ticketpoint.nl

terug naar berichten


Delen op