NIEUWS: KERST-CONCERTEN 2020 !


datum: 21/09/2020

CORONAPROOF KERSTCONCERTEN IN MAGISCH MAASTRICHT

‘A MAGICAL CHRISTMAS IN MAASTRICHT 2020’

Na 20 succesvolle kerstconcerten in de afgelopen twee jaar vanuit het Kurhaus in Scheveningen wijkt OG3NE voor haar kerstshows in 2020 noodgedwongen uit naar een nieuwe locatie. ‘De capaciteit in het Kurhaus is helaas niet toereikend om daar kerstshows te geven. MAASTRICHT meldde zich en de Magische Kerststad nummer 1 wist ons direct te overtuigen’. De stad Maastricht ademt ieder jaar kerst en ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met inachtneming van alle corona maatregelen heeft Theater aan het Vrijthof in samenwerking met het MECC Maastricht een volledig coronaproof theater gebouwd genaamd het M-THEATER.

Op 17, 18, 19 & 20 DECEMBER 2020 geeft OG3NE hier een 4-tal exclusieve sprookjesachtige kerstconcerten. Speciaal voor deze kerstconcerten van OG3NE zal de bijzondere locatie volledig in winterse kerstsfeer worden omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van OG3NE en hun eigen Big Band. Vier het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Maastricht 2020’.

Tijdens de corona maanden van isolatie wisten de dames van OG3NE wekelijks de wereld te betoveren met hun harmonieuze samenzang.  Hun ‘Home Isolation Video’s’ van o.a. Bohemian Rapsody, Jolene en Simon and Garfunkel bereikten miljoenen mensen. Ook drie online streamconcerten werden een groot succes. Jong en oud omarmen de ‘Ladies with the Golden Voices’. “Na maanden van isolement verheugen wij ons enorm op de gezelligheid van kerst, zeker om deze samen met jullie te vieren in Magisch Maastricht”.  

Maak uw bezoek aan OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS IN MAASTRICHT 2020’  extra bijzonder. Combineer uw bezoek met een overnachting in een van de prachtige unieke LBG hotels en/of geniet van een overheerlijk diner in het speciaal gecreëerde Christmas M-restaurant in het MECC en maak er een gezellige onvergetelijke kerst van.

De ticketverkoop begint zaterdag 26 september om 9.00 uur via www.ticketpoint.nl of 0900-9000 8000.

terug naar berichten


Delen op