HEB JIJ JE TICKETS AL?


datum: 24/12/2018

De kaartverkoop van OG3NE’s 60 theaters-tellende tour “Sweet Harmony” gaat snel! Het is een compleet nieuwe show waarin de dames het publiek weer meenemen voor een muzikale avond vol anekdotes, grappen en vooral prachtige en swingende liedjes. Wil jij hier bij zijn? Klik dan snel op de link onderaan deze pagina.

Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

In de decembermaand gaf OG3NE 10 sprookjesachtige kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Chrsitmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen. Ook alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de SWEET HARMONY TOUR.

KLIK HIER om je tickets te bestellen.

terug naar berichten


Delen op