O’G3NE gast artiest Symphonica in Rosso 2015/2016 in Ziggodome


datum: 08/12/2015

Symphonica in Rosso is een succesvol format dat in 2006 mede bedacht is door Marco Borsato. De oorspronkelijke muziek van een artiest wordt opnieuw gearrangeerd en aangevuld met het symfonische orkest van Guido Dieteren.
Schermafbeelding 2015-12-08 om 23.51.55Daarnaast wordt er zeer veel aandacht besteed aan het decor, de show, videoschermen en de gastartiesten. De bezoekers worden ondergedompeld in Italiaanse sfeer en zien de optredende artiest op een geheel nieuwe wijze geheel tot zijn recht komen. In voorgaande edities hebben o.a. Sting, Nick & Simon, Diana Ross en Anouk opgetreden.

Marco Borsato gaat dit jaar als viering van zijn 25-jarig jubileum dit stokje weer overnemen.

De ticketverkoop ging als een gek, alle twaalf shows zijn inmiddels uitverkocht.

Ook Marco is volledig overdonderd door dit gigantische succes. “Bij de aankondiging van de eerste twee concerten, hoopte ik dat we vier concerten in totaal konden doen maar ongelofelijk..! Ik wil dat iedereen kan genieten van Symphonica in Rosso en dat zoveel mogelijk mensen mijn 25-jarige jubileum met me mee kunnen vieren.”

media_xll_2669099
O’G3NE won The Voice of Holland met Marco Borsato als coach. Ze ondersteunen alle twaalf Symphonica In Rosso shows (verspreid over 2015 & 2016) in het Ziggodome met hun performance van “Magic”.

 

 

 

terug naar berichten


Delen op