ONLINE ‘HOME ISOLATION CONCERT’


datum: 08/05/2020

OG3NE gaat op zondag 17 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur a.s. een online ‘Home Isolation Concert’ geven gebaseerd op het immense succes van hun ‘Home Isolation Video’s’. Fans kunnen via Ticketpoint vanaf zaterdag 9 mei een link aanschaffen om bij het concert ‘aanwezig’ te kunnen zijn. Het concert zal plaatsvinden in, een voor deze gelegenheid, volledig ‘corona proof’ gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats zal er interactie met het publiek thuis plaats vinden.

Nadat de tweede helft van de SWEET HARMONY TOUR abrupt werd afgebroken door het Corona virus ontstond iets unieks. Omdat Amy door het hebben van één long, tot de risicogroep behoort, zitten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in een zelfgekozen thuis islotatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun’ Home isolation video’s’ gaat viral op alle social platforms. Hun versie van ‘Bohemian Rhapsody’ werd inmiddels 5 miljoen keer bekeken over de hele wereld en werd zelfs gedeeld door de groepsleden van Queen op hun Instagram pagina. Hun ‘Simon & Garfunkel’ medley ontving alle lof van de componisten en ook nummers als de ‘Bee Gees Medley’, ‘Jolene’ en de ‘Disney Medley’ razen over de wereld. Alle ‘Home Isolation’ video’s behalen miljoenen streams en de EP met de eerste 5 nummers behaalde binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de album lijst. Het niveau van hun meerstemmige samenzang wordt wereldwijd geroemd.

‘We willen zo graag weer iets samen doen voor ons publiek. We krijgen zo veel vragen en zijn enkele weken bezig geweest hoe we dit volledig veilig en binnen de geldende regels kunnen doen. De voorzichtigheid en kwetsbaarheid blijft maar we willen ook weer iets van ons laten horen op een verantwoorde veilige manier’. Door een samenwerking en meedenken van technische partijen als Holland Studio’s, Soundworks, Van der Loo Catering & Decor hebben we het mogelijk kunnen maken tegen een symbolische ‘entree-fee’ van €3,95.

Zondag 17 mei 19.00 uur het OG3NE ‘HOME ISOLATION CONCERT’ is het online. De linkverkoop begint zaterdag 9 mei om 09.00 uur, via de volgende link:

https://ticketpoint.nl/evenement/og3ne-home-isolation-concert/

terug naar berichten


Delen op