Aflevering 1: ‘Clown’ in Beste Zangers!


datum: 01/06/2016

Na de geweldige opnames op Ibiza al een paar weken achter de rug te hebben, was het nu eindelijk tijd voor de uitzending van aflevering 1 van “Beste Zangers” op NPO 1!
Iedere week zingen 5 artiesten een lied van/voor 1 hoofdgast, elke week is een andere artiest aan de beurt om de plek van hoofdgast in te nemen.
Deze aflevering stond Sharon Doorson centraal & had O’G3NE een speciaal lied voor haar voorbereid… ze wisten dat Sharon de song “Clown” van Emeli Sande altijd al prachtig heeft gevonden.

Gelukkig waren de reacties van de artiesten op bank fantastisch! Naast Sharon kon zelfs Amy het niet droog houden… dit werd door 1.2 miljoen mensen thuis gezien en er werd massaal gereageerd op Social Media!

Na de aflevering barstte er een succes los rondom de O’G3NE versie van “Clown”. De video kreeg binnen een paar dagen meer dan 2.2 miljoen views op Facebook, steeg naar nr. 1 in de iTunes Charts & ook de Youtube video is meer dan 1.000.000 keer bekeken. Zelfs schrijfster en zangeres van de song Emeli Sande reageerde op het optreden via Twitter:

Schermafbeelding 2016-06-01 om 13.36.28

Kijk zelf naar de uitvoering op Ibiza, “Clown” – O’G3NE:

terug naar berichten


Delen op