Sky Radio en OG3NE slaan handen ineen voor kerstperiode


datum: 22/11/2021

Sky Radio en OG3NE zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor het komende kerstseizoen. Lisa, Amy en Shelley hebben kerstjingles voor The Christmas Station ingezongen.

Eén daarvan hebben ze samen met het Engelse productieteam uitgewerkt tot een speciale kerstsingle ‘Coming Home With Santa’. De audio is gemixt in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. Het non-stop muziekstation dat ieder jaar wordt omgedoopt tot The Christmas Station draait momenteel warm voor de grote opening op vrijdag 26 november. Vanmorgen waren de zangeressen in de Sky Radio studio om alle nieuwe muziek, inclusief hun eigen nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’, op de radio aan te kondigen om luisteraars alvast in kerstsfeer te brengen.

OGENE: “We zijn enorm vereerd dat we het jinglepakket voor Sky kerst 2021 mochten inzingen en daarnaast ook erg trots op de speciale Sky track ‘Coming Home With Santa’ die we hebben gemaakt. Door de unieke samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en onze nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ gaan we de kerstperiode op een hele speciale manier invullen.“

Alle links en info om deze nieuwe kerstmuziek alvast te beluisteren kun je hier vinden:

https://cornelismusic.ffm.to/og3ne

terug naar berichten


Delen op