SONGFESTIVAL LIED “LIGHTS AND SHADOWS”


datum: 03/03/2017

Eindelijk is het bekend!
Door middel van een mooie persconferentie in de A’Dam Tower in Amsterdam heeft OG3NE samen met AvroTros hun songfestival lied bekendgemaakt. Ook hebben ze meteen de videoclip laten zien!

Jan Smit en Cornald Maas presenteerden de conferentie en hadden een aantal vragen voor de dames. Hierna was het tijd om op de rode knop te drukken en van start te gaan met de primeur.

Via verschillende radiostations, een livestream op Facebook en YouTube en in het bijzijn van pers is het lied in première gegaan. Het prachtige harmonieuze en zeer persoonlijke Lights and Shadows is een muzikale ode aan hun moeder en een hart onder de riem voor alle mensen waarbij de gezinssituatie door ziekte is ontwricht.

Al een aantal jaren is de moeder van Lisa, Amy en Shelley ernstig ziek. De impact die dit heeft op het hechte en muzikale gezin is groot. Samen steunen ze elkaar door dik en dun, zorgen ze voor elkaar maar is er ook verdriet. De doorbraak en het succes van OG3NE zorgen voor zeer waardevolle geluksmomenten. ‘Wij gaan er alles aan doen om Nederland trots te maken en de titel naar ons land te halen. Tevens willen we een lach van trots op het gezicht van onze moeder toveren. Een dankbetuiging voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en nog steeds betekent’, aldus Lisa, Amy en Shelley.

Rick Vol, vader van de drie zussen, componist en tekstschrijver, heeft samen met de vriend van Shelley, gitarist Rory de Kievit, speciaal voor het Eurovisie Songfestival het prachtige harmonieuze Lights And Shadows geschreven.

Rick; ‘In ‘Lights And Shadows’ heb ik samen met Rory geprobeerd het onzekere en onstabiele leven dat patiënt en familie leiden weer te geven en het te bestrijden met positiviteit en hoop. Het lied moet vooral kracht geven.” OG3NE staat op donderdag 11 mei in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev.

KIJK HIER DE VIDEOCLIP van LIGHTS AND SHADOWS:

En/of beluister hun song via Spotify:

terug naar berichten


Delen op