“HOME ISOLATION CONCERT 3” – THE FINAL ONE


datum: 09/06/2020

“Afsluiting succesvolle Home Isolation Video’s Concerten op zaterdag 20 juni 2020”

OG3NE sluit hun “Home Isolation Video’s en Concerten”-reeks af met ‘HOME ISOLATION CONCERT 3 “THE FINAL ONE” op zaterdag 20 juni 2020 om 19.00 uur.

Sinds 18 maart heeft OG3NE wekelijks een “Home Isolation Video” gelanceerd. Omdat Amy door het hebben van één long, tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in een zelfgekozen thuis isolatie van drie maanden. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun “Home Isolation Video’s” ging viral op alle social media platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook wereldwijde beroemdheden als de bandleden van Queen, Simon & Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Twee keer gaven zij een pay-per-view ‘Home Isolation Concert’ vanuit een voor deze gelegenheid volledig “Corona proof” gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Door middel van chats was er interactie met het publiek thuis. Met een gemiddeld aantal streams van 10.000 per concert kan ook hier weer van een enorm succes gesproken worden. “We houden van pionieren en lopen graag voorop in nieuwe ontwikkelingen en wilden er toch op een of andere manier zijn voor onze fans” aldus de dames van OG3NE.

Fans kunnen via Ticketpoint vanaf woensdag 10 juni 2020 een link aanschaffen om bij het laatste concert ‘aanwezig’ te kunnen zijn.

Door een samenwerking en meedenken van technische partijen als Holland Studio’s, Soundworks, KPN, ECO Light en Van der Loo Catering & Decor kunnen we het concert mogelijk maken tegen een symbolische ‘entree-fee’ van € 3,95. Zaterdag 20 juni 2020,19.00 uur vindt het OG3NE “HOME ISOLATION CONCERT 3 – THE FINAL ONE” online plaats. De linkverkoop begint woensdag 10 juni 2020 om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl.

terug naar berichten


Delen op