O’G3NE met Ron Brandsteder en Edsilia Rombley in spectaculaire Christmas Show


datum: 13/11/2015

O’G3NE, Ron Brandsteder en Edsilia Rombley zullen naast Nicolette van Dam hun opwachting maken in de Christmas Show, die op 26 en 27 december in de Ziggo Dome Amsterdam te zien is.

In de spectaculaire voorstelling kruipt Ron in de rol van Kerstman en opa. Muzikaal leider Eric van Tijn zal traditionele en nieuwe (kerst)nummers opnieuw arrangeren. Deze nummers worden dooO’G3NE, vorig jaar winnaar van The Voice of Holland, ten gehore gebracht. Edsilia Rombley, voor wie de Ziggo Dome bijna haar thuisbasis is, gaat samen met een groot gospelkoor optreden.

Show van wereldformaat

Nederland krijgt dus de grootste Christmas Show te zien die hier ooit vertoond is. Op 26 en 27 december zal in de Ziggo Dome Amsterdam een show van wereldformaat te zien zijn. In navolging van de populaire kerstshows, die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, produceren RTL Live Entertainment en Stage Entertainment nu de Christmas Show. Zang, dans, circus en ijsdansen gaan voor veel spektakel en een honderd procent kerstgevoel zorgen. Regisseur David Grifhorst en Eric van Tijn, die al eerder hebben samengewerkt voor The Passion, hebben de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat dit een kerst wordt om nooit meer te vergeten.

Schermafbeelding 2015-11-13 om 10.55.44Kerstsprookje

Voor deze imposante Christmas Show is er speciaal een nieuw kerstsprookje geschreven. De rode draad van het verhaal gaat om de tienjarige Max die van een witte Kerst droomt. Nog niet eerder heeft hij dit meegemaakt en wanneer hij op televisie hoort dat het met kerst weer niet gaat sneeuwen, krijgt hij ’s nachts bezoek van de kerstfee (een rol van Nicolette van Dam) en haar drie kerstengelen, gespeeld door O’G3NE. Samen met zijn opa, gespeeld door Ron Brandsteder, gaat hij op reis naar de wondere wereld van kerst en leert hij zijn fantasie gebruiken. Of dat alsnog tot een witte kerst leidt, kan men op 26 en 27 december in de Ziggo Dome zien.

Meer informatie

Kaarten zijn vanaf € 25,- per stuk te verkrijgen op The Christmas Show

terug naar berichten


Delen op